Om mig

MarcusHej, trevligt att du har hittat till min sida.

Mitt namn är Marcus Johansson, kommer från nordvästra Stockholm (Järfälla) Flyttade upp till Jämtland 2010. Flyttade sedan ned till Roslagen/Väddö våren 2018 där jag nu bor. Masserar med en hel del olika tekniker på bänk med olja.

Mina behandlingar bygger främst på att leta och behandla spända muskler, triggerpunkter och knutor. Behandlar tekniskt och inte med styrka. Ger skl. Sportmassage behandlingar. Den går på djupet och kan göra ont om du är spänd och speciellt vid triggerpunktsbehandling. Att känna sig öm på behandlade områden 1-3 dagar efter behandling är helt normalt. Se till att hålla dig i rörelse och drick gärna lite extra vatten om du fått massage.

Avslutar alltid med enklare stretching och visar dig gärna stretchövningar som du själv kan göra hemma för att sträcka dina muskler.

Jag värnar för klientens integritet och har ett professionellt förhållningssätt i och runt behandlingssituationen.
Obs! att jag inte ger skl. Spamassage.

 

Massageolja från HälsingehonungJag använder mig av uppvärmd massageolja från Hälsingehonung. Den innehåller olivolja, tistelolja, sheasmörolja, ricinolja, vitamin E, eterisk olja från lavendel som ger näring till din hud.

Även kall massageolja från SCHUPP. En neutral olja för känslig hy.

 

Jag är utbildad Dipl. Massör och Dipl. Massageterapeut vid Axelsons i Stockholm 2005.

massörmassageterapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

försäkrad_bar

 

 

 

 

Linnex_bar01