Om mig

MarcusHej, trevligt att du har hittat till min sida.

Mitt namn är Marcus Johansson, kommer från nordvästra Stockholm (Järfälla) Flyttade upp till Jämtland 2010. Flyttade sedan ned till Roslagen/Väddö våren 2018 där jag nu bor. Masserar med en hel del olika tekniker på bänk med olja.

Mina behandlingar bygger främst på att leta och behandla spända och stela muskler, triggerpunkter och ”knutor” Behandlar tekniskt och inte med styrka. Ger skl. Sportmassage-behandlingar. Den går ordentligt på djupet och kan göra ont om du är spänd och speciellt vid triggerpunktsbehandling. Att känna sig öm på behandlade områden 1-3 dagar efter behandling är helt normalt.
Se till att hålla dig i rörelse och drick gärna lite extra vatten när du fått massage.

Jag avslutar alltid med enklare stretching och visar dig gärna stretchövningar som du själv kan göra hemma för att sträcka dina muskler och hålla dig smidig.

Jag värnar för klientens integritet och har ett professionellt förhållningssätt i och runt behandlingssituationen.

Obs! att jag inte ger skl. Taktilmassage / Spamassage.

 

Jag använder alltid en ren ekologisk massageolja i mina behandlingar av olika märken som ger näring till din hud. Blandar den inte med något Liniment när jag masserar, men det kan strykas på huden efter utförd behandling om så önskas. Jag använder mig av Linnex stift som jag även säljer.

Just nu använder jag massageolja från SCHUPP. En neutral olja för känslig hy. Innehåller Jojoba Olja och Vitamin E. Vårdar och skyddar din hy.

 

Jag är utbildad Dipl. Massör och Dipl. Massageterapeut vid Axelsons i Stockholm 2005.

massörmassageterapeut

 

 

 

 

 

 

Linnex_bar01